Groepsaanbod

delen wie je bent

 

Van workshop tot verdiepingsreeks

‘Therapie’ klinkt zwaar en enkel bedoeld voor wie ‘ziek’ is… Maar waarom wachten tot we in crisis verkeren? Voorkomen is beter dan genezen. Preventie is een duurzame investering in je persoonlijke ontwikkeling!

Het groepsaanbod biedt een laagdrempelige kennismaking, met het zetten van de eerste stappen in jouw ontwikkelingsproces én het ervaren van balans.

Neem deel als individu of organiseer voor je groep een aanbod op maat.

“Vertel het me
en ik zal het vergeten.
Laat het me zien
en ik zal het onthouden.
Laat het me ervaren
en ik zal het me eigen maken.”

confucius

Coronaproof! We nemen alle nodige maatregelen.

Neem deel als individu 

Hieronder het geplande aanbod workshops en verdiepingsreeksen

Hou het steeds wisselend aanbod in de gaten of wordt op de hoogte gehouden via mail. Geef me een seintje via het contactformulier.

Workshops

Reeksen

Organiseer voor je groep

Hieronder de mogelijkheden aan workshops en verdiepingsreeksen

Het aanbod is aanpasbaar en wordt afgestemd op maat van jouw groep: volgens leeftijd, duur, intensiteit, frequentie, dagdeel, locatie, …  In overleg bespreekbaar

Noden op andere vlakken? Stel je vraag via het contactformulier en we bekijken samen wat ik vanuit mijn expertises kan betekenen voor jouw groep. 

Getuigenissen & ervaringen

“Onze grootse bekommernis in het lokaal dienstencentrum is dat mensen deugd hebben van onze activiteiten en dat er bij hen iets blijft hangen: het gevoel ergens bij te horen, ervaren dat men echt naar je luistert... Soms gaat dit vanzelf en soms zoeken we iets om dit echt te stimuleren. Zo zijn we bij Jamie terecht gekomen. Als ergotherapeute geeft zij bij ons bewegen-op-maat-sessies en heeft zij in no time een enthousiaste groep doen ontstaan die niet alleen blijft bijeenkomen omdat het lichamelijk deugd doet maar ook omdat het deugd doet om bij mekaar te zijn. Als psychotherapeute biedt zij dan weer gewaardeerde ondersteuning met workshops in ons praatcafé “Oe Es’t”. Als het wat serieuzer over gevoelens, talenten en twijfels gaat, dan laat Jamie de deelnemers vrijuit en onbevreesd praten over wat hen beweegt en bezig houdt. Ernstig en eerlijk op een luchtige manier zodat iedereen met een goed gevoel naar huis gaat (en terug komt voor een volgende praatcafé).”
Dirk, centrumleider
LDC Ter Groenen Boomgaard Kuurne