Groepsaanbod

delen wie je bent

 

Van workshop tot verdiepingsreeks

Deelnemen ontmoet. Ontmoeten herkent. Herkennen erkent. Erkennen maakt bewust. Bewust worden verruimt. Verruimen opent. Openen ontdekt. Ontdekken ervaart. Ervaren lucht op. Opluchten relativeert. Relativeren moedigt aan. Aanmoedigen experimenteert. Experimenteren verwerkt. Verwerken leert. Leren integreert. Integreren emancipeert. Emanciperen verbindt. Verbinden participeert. Participeren neemt deel. En deelnemen ontmoet…

Soms is het zinvol om samen met anderen je pad te bewandelen en dat van anderen te kruisen. De workshops en reeksen binnen het groepsaanbod zijn bedoeld om preventief je levenskwaliteit te verbeteren.

“Vertel het me
en ik zal het vergeten.
Laat het me zien
en ik zal het onthouden.
Laat het me ervaren
en ik zal het me eigen maken.”

confucius

Organiseer voor je (doel)groep

Workshops en verdiepingsreeksen op aanvraag

Het aanbod wordt afgestemd op maat van jouw (doel)groep: volgens leeftijd, duur, intensiteit, frequentie, dagdeel, locatie, …  In overleg bespreekbaarSpecifieke noden? Stel je vraag via het contactformulier en we bekijken samen wat ik vanuit mijn expertise kan betekenen voor jouw groep. 

Getuigenissen & ervaringen

“Onze grootse bekommernis in het lokaal dienstencentrum is dat mensen deugd hebben van onze activiteiten en dat er bij hen iets blijft hangen: het gevoel ergens bij te horen, ervaren dat men echt naar je luistert... Soms gaat dit vanzelf en soms zoeken we iets om dit echt te stimuleren. Zo zijn we bij Jamie terecht gekomen. Als ergotherapeute geeft zij bij ons bewegen-op-maat-sessies en heeft zij in no time een enthousiaste groep doen ontstaan die niet alleen blijft bijeenkomen omdat het lichamelijk deugd doet maar ook omdat het deugd doet om bij mekaar te zijn. Als psychotherapeute biedt zij dan weer gewaardeerde ondersteuning met workshops in ons praatcafé “Oe Es’t”. Als het wat serieuzer over gevoelens, talenten en twijfels gaat, dan laat Jamie de deelnemers vrijuit en onbevreesd praten over wat hen beweegt en bezig houdt. Ernstig en eerlijk op een luchtige manier zodat iedereen met een goed gevoel naar huis gaat (en terug komt voor een volgende praatcafé).”
Dirk, centrumleider
LDC Ter Groenen Boomgaard Kuurne
“Het was zeker leerrijk, de geheugentraining, en ik heb er ook van genoten. Wij hoeven nog niet onmiddellijk te panikeren als we denken dat we veel vergeten. Oefening baart kunst zegt men, de oefeningen die wij meegekregen hebben zetten ons aan te oefenen. De lamp bij ons thuis wordt nog altijd niet vergeten van uit te doen én wij zijn ook van plan toch wat meer noten te eten 😉 ”
Raphaël
Deelnemer geheugentraining