Contacteer me

Heb je vragen?
Of wil je graag een afspraak maken?

Op dit moment wil ik u informeren dat er een wachtlijst is voor nieuwe aanmeldingen.

Ik begrijp dat het belangrijk is om de hulp te krijgen die u op dit moment nodig heeft.

Daarom raad ik u aan om ook contact op te nemen met andere collega’s in uw omgeving,

zodat u mogelijk sneller de juiste ondersteuning kunt vinden.

 

Als u echter wel op de wachtlijst wilt staan, kunt u het contactformulier invullen hieronder. Op die manier kan ik uw gegevens registreren en u op de hoogte houden van eventuele beschikbaarheid.

 

Bij hoogdringendheid adviseer ik u om contact op te nemen met uw huisarts. Zij kunnen u mogelijk doorverwijzen naar andere hulpverleners en diensten die vlotter beschikbaar zijn.

Praktijk 't Verbindt
Wallekouter 1
8560 Gullegem
Artsenpraktijk Loods 80
Roterijstraat 80
8560 Wevelgem
jamie@tverbindt.be

Contactformulier

Straat + nr + postcode + gemeente
Tel.nr

Betalingsmogelijkheden

Contant  |  MobilePay  |  Payconiq

Verwittig tijdig

Een geboekte afspraak kan je tot 48 uur op voorhand kosteloos annuleren per sms/telefoon (spreek een bericht in) op 0496 98 62 35. Afspraken die op maandag ingepland staan, dien je de donderdag ervoor te annuleren. Bij afwezigheid zonder verwittiging of laattijdige annulering wordt de sessie aangerekend conform het huidig tarief. In  geval van laattijdig annuleren door ziekte moet het bewijs ervan geleverd worden middels een doktersattest. Op die manier kan ik mijn agenda ten volle benutten om iedereen een vlotte inschakeling te garanderen. Bedankt voor je begrip.

Privacyverklaring

Persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor boekhoudkundige doeleinden en in functie van opdracht gerelateerde communicatie. Mocht je een vraag of bezwaar hebben, neem contact per mail.